Kulinarični študio.

Kulinarični študio je prostor, kjer kuharskemu družinskemu dvojcu gledate pod prste med pripravo domišljenih jedi, jih na okencu prevzete pojeste doma ali pa vam jih v povedno oblikovani embalaži dostavijo kamorkoli.

 Z ročno pisavo izpisan ključni del imena je spogledovanje z umetelno zaokroženim jedilnim listom in vsako na enak način dodelano podrobnostjo povezano z lokalom. Vzdušje in kombinacije okusov ter pristop kuharskega mojstra, ki svetovne jedi dnevno zaznamuje s sestavinami iz Istre, morja ali lokalnih dobaviteljev presegajo kuho in so skorajda domena umetniškega ateljeja oziroma prostora raziskovanja kulinaričnega presežka ter okusov – na kratko študija.

 Z logotipom smo se želeli oddaljiti od običajnih gostilniških podob, zato smo zanj iskali navdih v občutkih galerij, butikov, umetniških ateljejev in drugih ustvarjalnih prostorov, kljub temu pa je podoba čista in brez odvečnih pritiklin, ki bi zakrile bistvo – tudi tu smo sledili chefovemu načelu v kuhinji, da so le naravne enostavne sestavine, brez odvečnih začimb in ojačevalcev okusa, najboljše.


Foto: David Egelja, David Lotrič Banović