01.

poslušamo

Uspešno zgodbo lahko napišemo le skupaj, zato se spoznajmo. Predlagamo kavo, vi naročite sok, mi morda zato lažje izberemo vašo novo tipografijo. Veliko bomo spraševali in brskali med odtenki detajlov. Zanimali nas bodo vaši cilji, kaj ste pripravljeni zanje narediti, kako korenita bo sprememba? Blagovna znamka – to ste vi! Pristajati vam mora, kot po meri ukrojena obleka. Zaupajte nam na koga ste jezni in koga želite prehiteti. Ne omejujte se, sanjajte, realnost lahko počaka. Kdo ste? Kako mislite, da vas vidijo drugi? V množici identitet boste kmalu pokazali novi obraz, a pred tem ugotovimo, ali smo za skupaj ali ne.

02.

raziskujemo

Najlepše pesmi so morda res že napisane, vendar mi iščemo novo podobo in nam zato kakšen vam všečen komad služi kvečjemu za navdih, sicer pa delamo! Gledamo na vas iz različnih perspektiv in primerjamo s konkurenti. Študiramo kaj počnejo za vašim hrbtom in kaj dela market leader. …razmišljamo, iščemo, tipamo, lomimo svinčnike, šilimo barvice in radiramo meje med tradicijo ter progresivnimi cilji. Pripravite se na dni tišine in klice ob nepričakovanih urah, ko z vmesnimi izidi preverjamo, če smo ujeli pravi veter na isti barki. Sedaj lahko naravnate krmilo ali pa le napnete jadro. Smo pred vrati novega sveta!

03.

rišemo

Raziskava trga – odkljukano. Analiza komunikacije konkurentov – odkljukano. Skupaj določena izhodišča in nova smer – odkljukano. Domača naloga – narejena. Pred nami je faza izvedbe. Čas, da ideje postanejo skice, skice načrti, načrti nova podoba. Čaka nas veliko risanja, testiranje polizdelka z zaupanja vrednimi sogovorniki, uporaba v številnih barvnih kombinacijah, preizkušanje zasnove v različnih okoljih, podlagah in številne prilagoditve. Loščimo in klešemo, odmetavamo balast in se približujemo cilju – jasni sliki, ki, osvobojena kiča, pove kdo ste, kaj počnete in kako boste kupcu pomagali na poti do zmage.

04.

pokažemo

Če še ne veste, kaj je eustres, ga boste sedaj spoznali. Razkrili bomo vašo novo identiteto. Čeprav ste bili del procesa, vas bomo presenetili s številnimi obrazi, združenimi v eno samo podobo. Navdušenje, fotografiranje, čestitke… in načrt preobrazbe. Naravnali smo zakrilca, vključili zavore in povečali moč. Imamo dovoljenje za vzlet! Redko, a vendarle, vam morda načrt poleta ne bo všeč! Tu si še lahko premislite. Svoj predlog bomo utemeljevali do onemoglosti, a če boste uspešnejši od naših argumentov, spomnimo, da klient nima vedno prav, ima pa zadnjo besedo! Napočil je čas, da pokažemo kaj znamo in zmoremo.

05.

izvedemo

Moč motorjev povečamo na 100%, sprostimo zavore in v kratkem času smo dosegli hitrost V1. Prepozno je, da bi sedaj prekiniti vzlet. Prepozno je, da bi zaustavili letalo. Vzlet! V zraku smo, baby! Iz tiskarn dostavljajo dopisne liste, kuverte in vizitke, na zidove ter hodnike nameščajo nove označbe. Spletna stran se optimirana prikazuje pogosteje, uporabniška izkušnja je odlična. Nove sledilce angažiramo na družbenih omrežjih, številne prijazne in spodbudne kritike kupcev ter obiskovalcev pa vam dajejo vedeti, da je bilo vaše razmišljanje o prenovi lokala ali trgovine, skladno z našimi zamislimi, pravilno!

06.

sodelujemo

Vaša nova identiteta je zaživela, našla je mesto na predvidenih usmerjevalnih tablah, dostavnih avtomobilih, tendah... Utira si pot, pridobiva svoj prostor, odzivi so navdušujoči, prodaja in obisk rasteta - na kratko: vsi kazalniki beležijo uspeh. A ker so v resničnem svetu konstantne le spremembe, preživijo tisti, ki se jim znajo najboljše prilagoditi. Naše delo se zato ne zaključi s predajo nove podobe. Ostajamo vaš partner in neprestano razmišljamo o nadgradnjah in izboljšavah. Umeščamo vas na nove platforme, izbiramo poslovna darilca in poti do kupcev. Na voljo smo vedno, če nas le pokličete.