Mercedes-Benz magazin.

Mercedes-Benz magazin je prestižna korporativna svetovna lifestyle publikacija blagovne znamke Mercedes-Benz, ki na slovenskem govornem področju izide v nakladi 15.000 izvodov.

Zapisali smo dinamično zgodbo in v največji možni meri skušali približati karakter avtomobila bralcu. Z Martino Razinger in Miho Rodmanom smo prevozili nekaj sončnih kilometrov po ulicah prestolnice in na zgovorno izbranih lokacijah poslikali razpoloženje in njunega Smarta. 

"Imetniki vozil Mercedes-Benz in prejemniki revije v več kot 40 državah sveta predstavljajo izbrano ciljno skupino zahtevnih posameznikov, ki cenijo lepe, izbrane stvari, so navezani na "svojo" blagovno znamko, radi potujejo s svojim avtom, uživajo na večerji s prijatelji in najdražje presenetijo z izbranim darilom. Ciljno skupino, ki tudi od tiskanega medija pričakuje največ: konkretne in koristne informacije z zanimivo vsebino, visokim estetskim kriterijem in dodano vrednostjo. 

Revijo odlikujejo odlični članki in vrhunska fotografija tako o produktih in zakulisju blagovne znamke Mercedes-Benz, kot tudi o umetnosti, arhitekturi, dizajnu, potovanjih, kulinariki in drugih temah zanimivih za bralce revije oziroma lastnike vozil Mercedes-Benz. 

Revijo prejemniki prejmejo naslovljeno po pošti. Na voljo bo na vseh prodajnih in servisnih mestih Mercedes-Benza ter na izbranih lokacijah v večjih mestih, kot so hoteli, restavracije, wellness centri, golf igrišča itd... (vir: Mercedes-Benz)